4 resultaten gevonden
Pagina: 1
, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Deze rosé heeft en lichte zalm kleur met een fruitige smaak. In de geur zitten tonen van rood fruit. de rosé past goed bij een zomerse salade en bij gril gerechten.
FOLENVIE ROSÉ, GRENACHE - Frankrijk - Languedoc/Roussillion - rose ( wal.605743 )

Deze rosé heeft en lichte zalm kleur met een fruitige smaak. In de geur zitten tonen van rood fruit. de rosé past goed bij een zomerse salade en bij gril gerechten.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,49 12,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Een fruitige wijn met aroma's van zacht rood fruit zoals framboos en aardbei.  De wijn is droog en heeft frisse zuren.
Monteclain, Rosé - Frankrijk - Languedoc/Roussillion - rose ( wal.226626 )

Een fruitige wijn met aroma's van zacht rood fruit zoals framboos en aardbei. De wijn is droog en heeft frisse zuren.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,62 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Croix D’or- Syrah Rosé, Zoek naar uw smaak, Fris droog, Een frisse en fruitige wijn met geuren van bosbessen en veldbloemen. De soepele en frisse smaak is elegant en lekker droog. Deze Ros;e is lekker bij een lichte salade maar ook om zo van te genieten.
Croix D’or- Syrah Rosé - Frankrijk - Languedoc/Roussillion - rose ( wal.160009 )

Een frisse en fruitige wijn met geuren van bosbessen en veldbloemen. De soepele en frisse smaak is elegant en lekker droog. Deze Ros;e is lekker bij een lichte salade maar ook om zo van te genieten.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,85 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
J. Moreau & Fils Cinsault Ros, J. Morreau & Fils, Zoek naar uw smaak, Fris droog, Rosé, Deze Cinsault rosé heeft een heerlijk aroma van aardbeien. In
de smaak is deze Vin de Pays droog en verfissend, met een
goede balans tussen de zuren en het fruitige karakter. Ideaal voor bij de barbecue, pasta-gerechten, diverse kipgerechten en bij salades met gegrilde vis of licht vlees
J. Moreau & Fils Cinsault Ros - Frankrijk - Languedoc/Roussillion - rose ( bpw*250001 )

Deze Cinsault rosé heeft een heerlijk aroma van aardbeien. In de smaak is deze Vin de Pays droog en verfissend, met een goede balans tussen de zuren en het fruitige karakter. Ideaal voor bij de barbecue, pasta-gerechten, diverse kipgerechten en bij salades met gegrilde vis of licht vlees

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,57 12,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
4 resultaten gevonden
Pagina: 1