3 resultaten gevonden
Pagina: 1
The Green Wine Company Sweet Biologisch, Zoek naar uw smaak, Zacht zoet, Een eerlijke biologische wijn uit de Spaanse streek La Mancha. De wijn is fris met een zoete zachte afdronk
The Green Wine Company Sweet Biologisch - Zoek naar uw smaak - Zacht zoet ( wal.602257 )

Een eerlijke biologische wijn uit de Spaanse streek La Mancha. De wijn is fris met een zoete zachte afdronk

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,69 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Fonseca 10 Year Old Aged Port, Zoek naar uw smaak, Zacht zoet, Naast haar wereldberoemde Vintage port maakt Fonseca nog veel meer moois, zoals een kleine serie 'Aged Tawnies'. Deze 10 jaar oude Tawny port is de jongste van het trio. Vrijwel alle druiven uit de wijngaarden van Fonseca worden met de voeten getreden, verreweg de beste manier om de kleur, het looizuur en het aroma optimaal aan de druiven te onttrekken. Kortom, een solide basis voor deze topwijn.
Fonseca 10 Year Old Aged Port - Zoek naar uw smaak - Zacht zoet ( bpw*100920 )

Naast haar wereldberoemde Vintage port maakt Fonseca nog veel meer moois, zoals een kleine serie 'Aged Tawnies'. Deze 10 jaar oude Tawny port is de jongste van het trio. Vrijwel alle druiven uit de wijngaarden van Fonseca worden met de voeten getreden, verreweg de beste manier om de kleur, het looizuur en het aroma optimaal aan de druiven te onttrekken. Kortom, een solide basis voor deze topwijn.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 25,13 20,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Champagne Moet & Chandon Nectar, Zoek naar uw smaak, Zacht zoet, Moët & Chandon Nectar Impérial is de naam van een excellente Demi-Sec. Een champagne die door een dosage van 40 a 45 gram suiker per liter licht zoet smaakt. Niet te zoet, maar wel zacht, rijk en vol – bijna sensueel. Ook omdat door het zoet de fruitige aroma’’’’s mooi op de voorgrond treden. In de assemblage zijn natuurlijk alle drie de druivenvariëteiten vertegenwoordigd, maar de nobele pinot noir neemt het leeuwendeel voor zijn rekening. Dat geeft de Nectar Impérial een geconcentreerde, rijke smaak met tonen van gekonfijt fruit, milde specerijen en honing.
Champagne Moet & Chandon Nectar - Zoek naar uw smaak - Zacht zoet ( bpw-530107 )

Moët & Chandon Nectar Impérial is de naam van een excellente Demi-Sec. Een champagne die door een dosage van 40 a 45 gram suiker per liter licht zoet smaakt. Niet te zoet, maar wel zacht, rijk en vol – bijna sensueel. Ook omdat door het zoet de fruitige aroma’’’’s mooi op de voorgrond treden. In de assemblage zijn natuurlijk alle drie de druivenvariëteiten vertegenwoordigd, maar de nobele pinot noir neemt het leeuwendeel voor zijn rekening. Dat geeft de Nectar Impérial een geconcentreerde, rijke smaak met tonen van gekonfijt fruit, milde specerijen en honing.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 38,64 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
3 resultaten gevonden
Pagina: 1