5 resultaten gevonden
Pagina: 1
Ca'Novalis Rosato Frizante Novacorte, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, rose, Een frisse mousserende zomerse rosé met een aantrekkelijk lichtroze kleur en verfrissend bloemige aroma's met een hint van kersen. Levendige en fruitige neus met een frivool karakter.
Ca'Novalis Rosato Frizante Novacorte - Italie - Prosecco - mousserende wijnen ( BPW_30609 )

Een frisse mousserende zomerse rosé met een aantrekkelijk lichtroze kleur en verfrissend bloemige aroma's met een hint van kersen. Levendige en fruitige neus met een frivool karakter.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,03 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Ca'delle Rose Pinot Noir Rosato Frizante Spago 75cl., Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, rose, Frisse mousserende rosé wijn met een fijne zachte mousse. Smaak van rode bessen, zeer fris, lichte zuren en een milddrogeafdronk.
Ca'delle Rose Pinot Noir Rosato Frizante Spago 75cl. - Italie - Prosecco - mousserende wijnen ( BPW_31499 )

Frisse mousserende rosé wijn met een fijne zachte mousse. Smaak van rode bessen, zeer fris, lichte zuren en een milddrogeafdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,22 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Hugo Scavi & Ray, Zoek naar uw smaak, Fruitig zoet, Deze Nieuwe Prosecco variatie moet je echt gedronken hebben,Heerlijk verfrissend als aperitief of in combinatie met frisse gerechten ! Dit wordt de nieuwe zomer drank voor tijdens een feestje in de tuin of op het terras. Koel serveren in een luxe doorzichtige wijnkoeler gevuld met ijs, zo doe je dat !!
Hugo Scavi & Ray - Italie - Prosecco - mousserende wijnen ( mee.910054 )

Deze Nieuwe Prosecco variatie moet je echt gedronken hebben, Heerlijk verfrissend als aperitief of in combinatie met frisse gerechten ! Dit wordt de nieuwe zomer drank voor tijdens een feestje in de tuin of op het terras. Koel serveren in een luxe doorzichtige wijnkoeler gevuld met ijs, zo doe je dat !!

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 8,25 6,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
, Zoek naar uw smaak, Fris droog, -, Heerlijke, frisdroge mousserende wijn van de prosecco-druif. Speelse aroma's van appel en peer, vleugje exotisch. De klassieke kurksluiting met koord geeft deze wijn een aantrekkelijk uiterlijk. Serveer gekoeld op 7 tot 8 gr.C. Prima als aperitief; ook lekker bij olijven, minipizza's met vis, amuses met vis of wit vlees, fingerfood, vissalade, tapenade, geitenkaasje.
Bellussi Prosecco Frizzante DOC - Italie - Prosecco - mousserende wijnen ( bpw_7980 )

Heerlijke, frisdroge mousserende wijn van de prosecco-druif. Speelse aroma's van appel en peer, vleugje exotisch. De klassieke kurksluiting met koord geeft deze wijn een aantrekkelijk uiterlijk. Serveer gekoeld op 7 tot 8 gr.C. Prima als aperitief; ook lekker bij olijven, minipizza's met vis, amuses met vis of wit vlees, fingerfood, vissalade, tapenade, geitenkaasje.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 9,08 10,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Prosecco del Valdobbiadene - DOC, Zoek naar uw smaak, Zacht droog, -, Sprankelende feestwijn van de prosecco-druif. Delicaat, verfrissend en zacht droog van smaak; fijn zoetje in finale. Geurt aangenaam naar fruit. De wijn is gebotteld in een feestelijke champagnefles. Serveer gekoeld op 7 tot 8 gr.C. Prima als aperitief; ook lekker bij amuses en fingerfood, vishapjes, olijven, gevogelte en visgerechten, schelp- en schaaldieren, charcuterie.
Prosecco del Valdobbiadene - DOC - Italie - Prosecco - mousserende wijnen ( bpw_10163 )

Sprankelende feestwijn van de prosecco-druif. Delicaat, verfrissend en zacht droog van smaak; fijn zoetje in finale. Geurt aangenaam naar fruit. De wijn is gebotteld in een feestelijke champagnefles. Serveer gekoeld op 7 tot 8 gr.C. Prima als aperitief; ook lekker bij amuses en fingerfood, vishapjes, olijven, gevogelte en visgerechten, schelp- en schaaldieren, charcuterie.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 13,76 11,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
5 resultaten gevonden
Pagina: 1