2 resultaten gevonden
Pagina: 1
Barefoot Pinot Grigio 75cl., E. & J. Gallo Winery, Zoek naar uw smaak, Mild Frisdroog, wit, De intentie van Gallo met de Barefoot range is om een toegankelijke lijn weg te zetten voor een zo breed mogelijke doelgroep. Eigentijds, trendy en kleurrijk. De druiven van deze wijn komen van verschillende wijngaarden uit verschillende delen van Californie. Het klimaat is zodanig gunstig dat de druiven een goed suikergehalte opbouwen. Dit resulteert in een makkelijk drinkbare wijn met een goede balans tussen fruit en zuren.
Barefoot Pinot Grigio 75cl. - Californie - ( bpw*210230 )

De intentie van Gallo met de Barefoot range is om een toegankelijke lijn weg te zetten voor een zo breed mogelijke doelgroep. Eigentijds, trendy en kleurrijk. De druiven van deze wijn komen van verschillende wijngaarden uit verschillende delen van Californie. Het klimaat is zodanig gunstig dat de druiven een goed suikergehalte opbouwen. Dit resulteert in een makkelijk drinkbare wijn met een goede balans tussen fruit en zuren.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,80 13,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Viognier Sonoma County, Zoek naar uw smaak, Kruidig fruitig, Een karakteristiek bouquet met fruit (meloen) en bloemen. Zijn zachte, kruidige smaak maakt hem een perfecte begeleiders van geraffineerde gerechten zoals kreeft of tarbot.
Viognier Sonoma County - Californie - ( bpw_34020 )

Een karakteristiek bouquet met fruit (meloen) en bloemen. Zijn zachte, kruidige smaak maakt hem een perfecte begeleiders van geraffineerde gerechten zoals kreeft of tarbot.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 12,22 14,00 % 0,75 L 12 stuks
Lees meer
2 resultaten gevonden
Pagina: 1