3 resultaten gevonden
Pagina: 1
Alghero Rosato DOC, Italië, Sardinië, Rosé, De wijn is helder roze van kleur. Hij heeft een prettig aroma van rijp fruit, aangevuld met florale tonen. Sappig, aangenaam droog en vitaal van smaak met een vleugje kruidigheid en een lekkere afdronk.
Alghero Rosato DOC - Italy - Sardinië ( mon.789288 )

De wijn is helder roze van kleur. Hij heeft een prettig aroma van rijp fruit, aangevuld met florale tonen. Sappig, aangenaam droog en vitaal van smaak met een vleugje kruidigheid en een lekkere afdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,92 11,50 % 75,00 L 6 stuks
Lees meer
Sella Mosca Vermentino Di Sardegna, Italië, Sardinië, Wit, De wijn is helder strogeel van kleur met een groen schijnsel. Hij heeft een verkwikkende geur met frisse nuances van wit fruit. Een lekkere smaak met zachte zuren, lichtvoetig en plezierig.
Sella Mosca Vermentino Di Sardegna - Italy - Sardinië ( mon.789284 )

De wijn is helder strogeel van kleur met een groen schijnsel. Hij heeft een verkwikkende geur met frisse nuances van wit fruit. Een lekkere smaak met zachte zuren, lichtvoetig en plezierig.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 7,16 10,50 % 75,00 L 6 stuks
Lees meer
Sella  Mosca Cannonau Di Sardegna DOC, Aanbieding homepage, Rood, De wijn is diep granaatrood van kleur. Hij heeft een krachtige geur van rijp donker fruit en een aangename houttoets. Vol, robuust en evenwichtig van smaak met een zacht bittertje in de afdronk.
Sella Mosca Cannonau Di Sardegna DOC - Italy - Sardinië ( mon.770376 )

De wijn is diep granaatrood van kleur. Hij heeft een krachtige geur van rijp donker fruit en een aangename houttoets. Vol, robuust en evenwichtig van smaak met een zacht bittertje in de afdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 8,47 14,00 % 75,00 L 6 stuks
Lees meer
3 resultaten gevonden
Pagina: 1