2 resultaten gevonden
Pagina: 1
Trumpeter Classic Malbec Merlot, Rutini Wines, Zoek naar uw smaak, Elegant, Rood, Dit is een elegante, volle rode wijn, mooi in balans, soepel en aangenaam om te drinken, gemaakt van malbec en merlot (50%-50%). Wij bevelen deze wijn aan bij pasta's met rode sauzen, gegrild rundvlees en voorgerechten zoals carpaccio; en uiteraard heerlijk als aperitief. Deze wijn behoort tot de Classic serie: superlekkere wijnen voor een zeer redelijke prijs. Leverbaar in rosé (Malbec), wit (Unoaked) Chardonnay en deze heerlijke rode wijn (Malbec-Merlot).
Trumpeter Classic Malbec Merlot - Zoek naar uw smaak - Elegant ( bpw*220330 )

Dit is een elegante, volle rode wijn, mooi in balans, soepel en aangenaam om te drinken, gemaakt van malbec en merlot (50%-50%). Wij bevelen deze wijn aan bij pasta's met rode sauzen, gegrild rundvlees en voorgerechten zoals carpaccio; en uiteraard heerlijk als aperitief. Deze wijn behoort tot de Classic serie: superlekkere wijnen voor een zeer redelijke prijs. Leverbaar in rosé (Malbec), wit (Unoaked) Chardonnay en deze heerlijke rode wijn (Malbec-Merlot).

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,64 13,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Fleurie 2010, Zoek naar uw smaak, Elegant, Diepe, volle, rijke kleur. In de neus sappige, ronde aroma's van frambozen en kersen. Krachtig en mondvullend met een malse afdronk.
Fleurie 2010 - Zoek naar uw smaak - Elegant ( bpw_29988 )

Diepe, volle, rijke kleur. In de neus sappige, ronde aroma's van frambozen en kersen. Krachtig en mondvullend met een malse afdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 11,97 13,00 % 0,75 L 12 stuks
Lees meer
2 resultaten gevonden
Pagina: 1