2 resultaten gevonden
Pagina: 1
Schlumberger Chardonnay, Schlumberger, Zoek naar uw smaak, Romig, De chardonnay druif, de enige witte druif die gebruikt word voor de productie van champagne, vormt de basis voor deze mousserende wijn, gemaakt van één enkel oogstjaar. De wijn heeft 24 maanden gistlagering op fles ondergaan, wat resulteert in een frisse, levendige en door de chardonnay druif zo typerende delicate smaak.
Schlumberger Chardonnay - Zoek naar uw smaak - Romig ( bpw*101925 )

De chardonnay druif, de enige witte druif die gebruikt word voor de productie van champagne, vormt de basis voor deze mousserende wijn, gemaakt van één enkel oogstjaar. De wijn heeft 24 maanden gistlagering op fles ondergaan, wat resulteert in een frisse, levendige en door de chardonnay druif zo typerende delicate smaak.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 13,89 11,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Pinot Noir Marlborough 2008, Nieuw Zeeland, rode wijn, Helder robijnrood. Geur van zwarte kersen, pruimen en bessen met florale tonen en goed ge ntegreerd eikenhout.  Een mediumvolle Pinot Noir, een dominante kersensmaak met hints van bessen en pruimen. Mooie balans tussen zuurgraad en tannines. Lange afdronk.
Pinot Noir Marlborough 2008 - Zoek naar uw smaak - Romig ( bpw_30574 )

Helder robijnrood. Geur van zwarte kersen, pruimen en bessen met florale tonen en goed ge ntegreerd eikenhout. Een mediumvolle Pinot Noir, een dominante kersensmaak met hints van bessen en pruimen. Mooie balans tussen zuurgraad en tannines. Lange afdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 13,91 13,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
2 resultaten gevonden
Pagina: 1