13 resultaten gevonden
Pagina: 1
Ca'Novalis Rosato Frizante Novacorte, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, rose, Een frisse mousserende zomerse rosé met een aantrekkelijk lichtroze kleur en verfrissend bloemige aroma's met een hint van kersen. Levendige en fruitige neus met een frivool karakter.
Ca'Novalis Rosato Frizante Novacorte - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( BPW_30609 )

Een frisse mousserende zomerse rosé met een aantrekkelijk lichtroze kleur en verfrissend bloemige aroma's met een hint van kersen. Levendige en fruitige neus met een frivool karakter.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,03 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Croix d'or Chardonnay, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, wit, Goede typische Chardonnay, aangenaam fruitig met tonen van appel en citroen. Lekker voor bij het diner, of om rustig van te genieten.
Croix d'or Chardonnay - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw*160114 )

Goede typische Chardonnay, aangenaam fruitig met tonen van appel en citroen. Lekker voor bij het diner, of om rustig van te genieten.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 5,95 0,00 % 0,75 L 0 stuks
Lees meer
Bellingham Chenin Blanc & Viognier, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Intens frisse witte wijn met enorm veel fruit in geur en smaak; gemaakt van de druivenrassen chenin blanc en viognier, die samen worden vergist in tanks bij lage temperatuur. Nuances van peer, perzik en citrus, aangevuld met een lichte honingtoets. Heerlijk als drink- en maaltijdwijn. Serveer bij gegrilde scampi's, gerookte zalm, carpaccio van vis, antipasti, avocado met garnalen en milde limoendressing, pastasalade, pastaschotels, risotto, zachte kazen.).
Bellingham Chenin Blanc & Viognier - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_22324 )

Intens frisse witte wijn met enorm veel fruit in geur en smaak; gemaakt van de druivenrassen chenin blanc en viognier, die samen worden vergist in tanks bij lage temperatuur. Nuances van peer, perzik en citrus, aangevuld met een lichte honingtoets. Heerlijk als drink- en maaltijdwijn. Serveer bij gegrilde scampi's, gerookte zalm, carpaccio van vis, antipasti, avocado met garnalen en milde limoendressing, pastasalade, pastaschotels, risotto, zachte kazen.).

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,05 14,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
6ème Sens Blanc Pays d'oc, Gérard Bertrand, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, wit, Deze uiterst plezierige, smakelijke wijn is Bleekgeel van kleur met groene reflecties. Heel aromatisch in de mond met lekker frisse zuren, vers fruit en in de afdronk soepel een aangenaam vol van smaak.

Bij voorkeur serveren op 12-13°C bij koude en warme
voorgerechten, vis, gevogelte en verse kazen.
6ème Sens Blanc Pays d'oc - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_37457 )

Deze uiterst plezierige, smakelijke wijn is Bleekgeel van kleur met groene reflecties. Heel aromatisch in de mond met lekker frisse zuren, vers fruit en in de afdronk soepel een aangenaam vol van smaak. Bij voorkeur serveren op 12-13°C bij koude en warme voorgerechten, vis, gevogelte en verse kazen.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,19 0,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
6ème Sens Rosé Pays d'oc, Gérard Bertrand, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Rosé, Deze prachtig bleekroze rosé heeft een Heerlijke geur van verse rode vruchtjes. In de mond aangenaam fruitig en verfrissend. Kortom, een uiterst
plezierige, smakelijke wijn.

.
6ème Sens Rosé Pays d'oc - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_37502 )

Deze prachtig bleekroze rosé heeft een Heerlijke geur van verse rode vruchtjes. In de mond aangenaam fruitig en verfrissend. Kortom, een uiterst plezierige, smakelijke wijn. .

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,19 0,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Ca'delle Rose Pinot Noir Rosato Frizante Spago 75cl., Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, rose, Frisse mousserende rosé wijn met een fijne zachte mousse. Smaak van rode bessen, zeer fris, lichte zuren en een milddrogeafdronk.
Ca'delle Rose Pinot Noir Rosato Frizante Spago 75cl. - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( BPW_31499 )

Frisse mousserende rosé wijn met een fijne zachte mousse. Smaak van rode bessen, zeer fris, lichte zuren en een milddrogeafdronk.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,22 12,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Trumpeter Classic Unoaked Chardonnay, Rutini Wines, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, wit, Deze unoaked chardonnay bezit veel fruit en
heeft een geur die zacht is en zeer zuiver. Een mooie balans
tussen de zachte zuren, het frisse fruit en het typische
Chardonnay karakter maakt dit een buitengewoon aangename,
frisse wijn. En geen spoortje hout, een verademing tussen al
die zware 'overwooded' wijnen uit die streken. Erg lekker, bij frisse salades en verschillende lichte visgerechten en uiteraard en ook als aperitief.
Trumpeter Classic Unoaked Chardonnay - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw*220226 )

Deze unoaked chardonnay bezit veel fruit en heeft een geur die zacht is en zeer zuiver. Een mooie balans tussen de zachte zuren, het frisse fruit en het typische Chardonnay karakter maakt dit een buitengewoon aangename, frisse wijn. En geen spoortje hout, een verademing tussen al die zware 'overwooded' wijnen uit die streken. Erg lekker, bij frisse salades en verschillende lichte visgerechten en uiteraard en ook als aperitief.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 6,64 13,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
J. Moreau & Fils Sauvignon Blanc, J. Moreau & Fils, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Wit, De Sauvignon Blanc van Moreau heeft frisse aroma's van groene appels, vers gras en citroen. In de mond is de wijn helder en vol met zuivere aroma's van dragon, citroen en groene appel. Subtiele hints van limoen en verse mint maken de wijn een belevenis! De afdronk is zuiver en crispy. Zó hoort
een Sauvignon te zijn. Lekker met vele gerechten, zoals: pasta, geitenkaas, alle
soorten vis en kipgerechten. Ook een heerlijke, innemende wijn
om ‘zomaar’ een glas te drinken.
J. Moreau & Fils Sauvignon Blanc - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw*200011 )

De Sauvignon Blanc van Moreau heeft frisse aroma's van groene appels, vers gras en citroen. In de mond is de wijn helder en vol met zuivere aroma's van dragon, citroen en groene appel. Subtiele hints van limoen en verse mint maken de wijn een belevenis! De afdronk is zuiver en crispy. Zó hoort een Sauvignon te zijn. Lekker met vele gerechten, zoals: pasta, geitenkaas, alle soorten vis en kipgerechten. Ook een heerlijke, innemende wijn om ‘zomaar’ een glas te drinken.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 7,11 13,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Schlumberger Rosé Secco 75cl., Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Deze heerlijke, extravagante, en aardbei rode mousserende wijn is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle en komt uit het noorden van Burgenland. De druiven worden handmatig geplukt en het vinificatie proces is temperatuur gecontroleerd. Het design van de fles is uniek, onderscheidend, jong en modern. Makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig.
Schlumberger Rosé Secco 75cl. - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( BPW*101945 )

Deze heerlijke, extravagante, en aardbei rode mousserende wijn is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle en komt uit het noorden van Burgenland. De druiven worden handmatig geplukt en het vinificatie proces is temperatuur gecontroleerd. Het design van de fles is uniek, onderscheidend, jong en modern. Makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 9,95 11,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Schlumberger White Secco, Schlumberger, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, De moderne smaak van de nieuwe Prosecco generatie. Deze mousserende wijn is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle en heeft uitstekende resultaten in blindproeverijen. Het design van de fles is uniek, onderscheidend, jong en modern. Makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig, met een restsuiker van 28 gr. suiker. Het histaminegehalte wordt zo laag mogelijk gehouden. Dit resulteert in een lichte, prettige en aangename smaak. Winnaar van de innovation award 2008 in Oostenrijk!!
Schlumberger White Secco - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw*101940 )

De moderne smaak van de nieuwe Prosecco generatie. Deze mousserende wijn is gemaakt volgens de Méthode Traditionelle en heeft uitstekende resultaten in blindproeverijen. Het design van de fles is uniek, onderscheidend, jong en modern. Makkelijk drinkbaar, harmonieus, fris en fruitig, met een restsuiker van 28 gr. suiker. Het histaminegehalte wordt zo laag mogelijk gehouden. Dit resulteert in een lichte, prettige en aangename smaak. Winnaar van de innovation award 2008 in Oostenrijk!!

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 9,95 11,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Cuvee Marie-Christine Cotes de Provence rose, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, De wijn heeft een prachtige oranje roze kleur; de geur en smaak zijn fris fruitig met een volle, kruidige en sappige en romige afdronk. Heerlijk als aperitief maar ook zeer geschikt bij alle vis en vleesgerechten, kazen en zelfs desserts met fruit.
Cuvee Marie-Christine Cotes de Provence rose - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_29719 )

De wijn heeft een prachtige oranje roze kleur; de geur en smaak zijn fris fruitig met een volle, kruidige en sappige en romige afdronk. Heerlijk als aperitief maar ook zeer geschikt bij alle vis en vleesgerechten, kazen en zelfs desserts met fruit.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 9,99 13,00 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Cotes de Provence Cuvee Sully 2011, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Het fraaie bouquet wordt gedomineerd door exotisch fruit (lychies). In de mond een vettige aanzet met mooie zuren die beiden een goed evenwicht aan de wijn geven. De aromatische perceptie is complex, van Muskaat tot laurier. Heel expressieve en harmonieuze witte wijn. Heerlijk als aperitief, bij (gegrilde) vis met botersaus en geitenkaas.
Cotes de Provence Cuvee Sully 2011 - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_29639 )

Het fraaie bouquet wordt gedomineerd door exotisch fruit (lychies). In de mond een vettige aanzet met mooie zuren die beiden een goed evenwicht aan de wijn geven. De aromatische perceptie is complex, van Muskaat tot laurier. Heel expressieve en harmonieuze witte wijn. Heerlijk als aperitief, bij (gegrilde) vis met botersaus en geitenkaas.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 11,82 13,50 % 0,75 L 6 stuks
Lees meer
Sancerre Clos des Bouffants 2011, Zoek naar uw smaak, Fris fruitig, Een stuivende, fris fruitige wijn gemaakt van de Sauvignon Blanc druif in het gelijknamige dorpje aan de oevers van de Loire. Aromatisch, rond met een mooie mineralige toets.
Sancerre Clos des Bouffants 2011 - Zoek naar uw smaak - Fris fruitig ( bpw_33709 )

Een stuivende, fris fruitige wijn gemaakt van de Sauvignon Blanc druif in het gelijknamige dorpje aan de oevers van de Loire. Aromatisch, rond met een mooie mineralige toets.

Prijs per stuk Alc. Ltr. Doosinh.
€ 13,91 12,50 % 0,75 L 12 stuks
Lees meer
13 resultaten gevonden
Pagina: 1